donderdag 4 maart 2010

Ann Van Elsen is bevallen in AZ Alma van dochter June


Deze middag is radio- en televisiepersoonlijkheid Ann Van Elsen in AZ Alma campus eeklo bevallen van haar eerste kindje. Ook Anns echtgenoot, papa Gunter Van Handenhoven, was bij de bevalling aanwezig. Het eerste kindje van Ann Van Elsen en Gunter is een dochter, June, en ze werd ter wereld gebracht door dokter Fleur De Metsenaere, die een vriendin is van het koppel.

Ex-miss België en MNM-presentatrice Ann Van Elsen is dus bevallen van een dochtertje June. Het is haar eerste kindje met haar man Gunter Van Handenhoven. Dat vertelde ze in een interview met haar co-presentator Dave Peeters op MNM.

Dochter June kwam met een keizersnede ter wereld. Ze zou heel goed lijken op haar papa, ex-voetballer Gunter Van Handenhoven, broer van zangeres Sandrine Van Handenhoven. June zou vooral de volle lippen en de donkere haarbos van haar papa geërfd hebben. Ann Van Elsen presenteert met Dave Peeters de Ann & Dave Show op de commerciële radiozender MNM. Ze werd bekend toen ze in 2002 Miss België won. Ze deed ook heel wat televisiewerk bij de televisiezenders Eén en VT4. Bij VT4 is ze nog actief als omroepster.

Ann Van Elsen en Gunter Van Handenhoven kregen vanmiddag om 12u45 een dochtertje June. Hun meisje weegt 2310 kilo en is 45,5 cm groot.
De trotse ouders en June stellen het goed. Het is voor koppel hun eerste kindje.

Het meisje is het eerste kindje van de ex-Miss België en haar man, voetballer Gunter Van Handenhoven. “’t Is helemaal de Gunter”, vertelde een dolgelukkige Ann Van Elsen aan haar collega Dave Peters op MNM. "Er bestaat op dit moment maar één ding en dat is ons kindje."

Van harte proficiat aan Ann Van Elsen en Gunter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten