maandag 30 augustus 2010

Ann Van Elsen badpakken fotoshoot voor badpakkenspecial P-Magazine


Model-mama's: Ex-Miss-Belgiës en Playboy naaktmodellen Tanja Dexters en Ann Van Elsen zijn sinds kort de trotse mama’s van respectievelijk Valentina en June.

Bij die nieuwe status horen ook iets rondere vormen en een grotere cupmaat borsten.

En daar zijn de dames méér dan trots op, zo bleek op een badpakken (en bikini) fotoshoot voor de badpakkenspecial voor het blad P-Magazine.

Nieuw op VT4: Mama's Mooiste met Ann Van Elsen en Tanja Dexters.

Mama's Mooiste is een warm verhaal uit het echte leven van vrouwen die mama worden, bekend of niet. VT4 volgde de zwangerschappen van 2 bekende Vlamingen, Ann Van Elsen en Tanja Dexters tot aan de bevalling.

Mama's Mooiste is een uniek document en vooral hartverwarmend.
Miljoenen vrouwen deden het hen al voor, maar voor Ann Van Elsen en Tanja Dexters was het de eerste keer dat ze een kindje verwachtten.

De geboorte van hun eerste spruit veranderde hun leven voorgoed, en VT4 mocht hen tijdens een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in hun leven volgen. Zo wordt Mama's Mooiste heel herkenbare, maar vooral hartverwarmende televisie.

Voor zowel Ann Van Elsen als Tanja Dexters is Mama's Mooiste een uniek document dat ze later aan hun kind willen laten zien. Bij de persconferentie kregen wij de eerste beelden te zien en kregen de hoofdrolspelers traantjes in de ogen.

Dave Peters neemt op radiozender MNM in stijl afscheid van zijn collega Ann Van Elsen, die zich zoals bekend helemaal aan VT4 gaat wijden. De presentator laat zich vanaf maandag in De Ann & Dave show een week lang omringen door allerlei bekende en minder bekende Annen, zoals actrice Anneke Van Hooff, Ann Peeters (Mijn restaurant) en zelfs Anthony Kumpen en Andes.

Op vrijdag nodigt hij luisteraars uit die Ann heten om zo de grootste Ann & Dave Show ooit te maken. Vanaf maandag 6 september staat hij er dan alleen voor, want niemand komt Ann vervangen. En dus heet Peters' programma vanaf dan De avondshow.

Het fenomeen van de bekende Vlamingen op televisie is niet nieuw. Maar het lijstje met ‘BV-programma's' is dit najaar wel uitzonderlijk lang. VTM heeft er een nieuwe dagelijkse show voor uitgevonden, en op VT4 zien we Ann Van Elsen en Tanja Dexters zelfs mama worden op het scherm.

2BE brengt een speciale editie van de survivalsoap Expeditie Robinson, met... jawel: bekende Vlamingen en Nederlanders. Eén portretteert bekende vaders op reis met hun kind. En Canvas reist met prominente landgenoten naar Brazilië.

Het is maar een greep uit het ruime aanbod. En toch zie je een evolutie. De BV's worden niet alleen opgevoerd in spelletjes. Steeds vaker worden ze ‘gebruikt' om authentieke verhalen te vertellen.

Die drang naar authenticiteit heeft trouwens ook het reality-opbod — waarin alles nog straffer en spectaculairder moet — een halt toegeroepen.

‘Reality is in zijn zuiverste vorm documentaire', stelt de Canvas-baas Jan Stevens. In de nieuwe reeks Brazilië voor beginners zijn alle franjes en tierlantijntjes, die eigen zijn aan realityformats, eruit gegooid. Wat overblijft, is het verhaal van een bekende landgenoot die de toestand van zijn eigen vakgebied gaat onderzoeken in het grootste Zuid-Amerikaanse land.

Dat kun je ook doortrekken naar andere programma's en andere zenders, zoals De school van Lukaku op Eén, waarin de stervoetballer Romelu Lukaku de kijkers meesleurt in een verhaal over jonge adolescenten die opgroeien in de probleemwijken van een grootstad.

En zelfs Ann Van Elsen en Tanja Dexters brengen in het VT4-programma Mama's mooiste toch vooral het verhaal van twee vrouwen die naar de geboorte van hun eerste kind toeleven.

Ann Van Elsen heeft dus een druk najaar voor de boeg. De jonge mama zal te volgen zijn in haar eigen docu-soap en is daarnaast ook het gezicht van enkele VT4-programma's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten