woensdag 3 februari 2010

Ann Van Elsen fotoshoot P Magazine badpakkenspecial Rio de Janeiro


Ann Van Elsen is erg begaan met kinderen. Zo schonk ze de opbrengst van haar sexy fotoshoot van de P-Magazine badpakkenspecial in Brazilië aan een weeshuis in Rio de Janeiro.

"Als kind nam ik het ook al op voor de minderbedeelden op school. Om een of andere reden zit dat er bij mij ingbakken. Tijdens mijn badpakkenspecial in Brazilië kampte ik met een heel dubbel gevoel, aldus Ann Van Elsen.

Terwijl ik mijn fotoshoot in bikini liep, zag ik de arme kinderen op straat en dat greep me enorm aan.

Ann Van Elsen: Als ik door mijn bekendheid dan voor een keertje eens iets voor de kinderen kan doen vind ik dat ik dat bijna verplicht ben aan hen."

Het begon als een idee van bladenmaker Alain Grootaers, die maar al te goed wist wat zijn lezers graag zien tijdens de zomermaanden: mooie borsten en vrouwen in sexy badpakken en bikini op een exotische locatie. Tien jaar later is het idee een merknaam geworden: de badpakkenspecial van P-magazine.

Voor de tiende editie van de badpakkenspecial trok P-magazine met fotograaf Daniel Dedave naar Vietnam.

De sexy modellen van dienst waren An Jaspers, Hanne Troonbeeckx, Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie, Els Tibau, Ann Van Elsen, Miss België Annelien Coorevits, Tanja Dexters en nieuwkomer Sabrina Holvoet, die door de P-lezers verkozen werd tot lezeres van het jaar.

Tanja Dexters en Ann Van Elsen konden er op het jubileumfeestje in de Hasseltse discotheek Versuz niet bij zijn, maar de zes andere schoonheden tekenden allemaal present.

Zoals elk jaar mogen we dankzij P-Magazine ons weer vergapen aan een aantal "badpakkenspecials" van de mooiste Vlaamse babes.

In 2006 trokken de dames naar Rio en meteen werd het nuttige aan het aangename gekoppeld.

Mede dankzij de reportages en in het bijzonder de inzet van Ann Van Elsen wist men "kinderen van Rio" in de kijker te zetten. Het betreft hier een hulporganizatie die zich bekommert voor de straatkinderen in Brazilie... U steunt hen toch ook?

1 opmerking: