maandag 27 oktober 2014

Dochtertje Ann Van Elsen poseert voor modemerk van mama


Dochtertje Ann Van Elsen poseert voor modemerk van mama

Ex-Miss België Ann Van Elsen en haar goede vriendin Elke De Bie zijn momenteel druk in de weer met de lancering van hun eigen kinderkledingmerk: June & Jack. Dit label is vernoemd naar hun twee kinderen, die ook meteen mochten poseren voor de bijhorende reclamecampagne.

De twee vriendinnen waren al een tijdje op zoek naar comfortabele kledij voor hun kinderen, maar vonden nergens hun zin. Daarom besloten ze om de stuks zelf te ontwerpen. Nu is hun eerste collectie vol comfortabele pakjes, broeken en truien een feit.

Het modellendebuut van hun kinderen is dat bij deze ook. Jack, het zoontje van Elke, en June, de dochter van Ann, mochten poseren voor de eerste campagne van het merk. Op het bewuste campagnebeeld zien we de twee kinderen naast elkaar zitten in een schommelstoel terwijl ze elkaar een kusje geven.

June & Jack is sinds augustus verkrijgbaar in de geselecteerde kinderwinkels. Meer info via juneandjack.be

Dit zijn de ‘lekkerste BV-mama’s'

Véronique De Kock (37) is volgens de luisteraars van Q-music de ‘lekkerste BV-mama’ van Vlaanderen.

Wim Oosterlinck is naar aanleiding van Moederdag op 11 mei op zoek naar de lekkerste mama van Vlaanderen, en vroeg de luisteraars om via Twitter en sms ook eens te stemmen voor de lekkerste mama onder de bekende Vlamingen. Véronique De Kock kwam als winnares uit de bus. En daar reageerde ze heel verrast op: ‘Ik ben daar echt heel blij mee, we zijn tenslotte ook geen 18 meer, hé!’ Ann Van Elsen werd tweede, gevolgd door Tanja Dexters, Evi Hanssen en Valerie De Booser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten