zaterdag 12 januari 2013

Ann Van Elsen gaat in mode, ontwerpt kinderkledinglijn


Ann Van Elsen gaat in mode, ontwerpt kinderkledinglijn


Ann Van Elsen is aan het ontwerpen geslagen. Samen met vriendin Elke de Bie stelt ze voorjaar 2013 de eerste collectie van June & Jack voor, een kinderlabel vernoemd naar hun twee kindjes.

June & Jack maakt speelse, kwalitatieve kleren voor kinderen tot acht jaar. In de eerste campagne spelen de echte June en Jack, beiden bijna drie, model. Ann Van Elsen en Elke de Bie: 'Wij zijn ervan overtuigd dat er naast ons nog tal van mama’s op zoek zijn naar comfortabele en trendy kinderkleding waarbij kwaliteit primeert. Onze kledij is uiteraard enorm geschikt als speeloutfit maar daarnaast willen we aantonen dat een hippe, mooie training voor je kind ook perfect kan dienen voor familiefeestjes en restaurantbezoekjes.'

Voor Ann Van Elsen is het nieuwe merk geen tussendoortje, maar een volwaardige tweede job. Ze wil naar eigen zeggen niet de zoveelste BV zijn die iets probeert te verkopen en ziet June & Jack als een langetermijnproject: 'We zijn nog maar onlangs met de voorstelling van onze collectie aan de retailers gestart, maar de reacties zijn heel positief.'

Haar partner in het project Elke de Bie heeft jaren ervaring in de textielsector en had zelfs een eigen damesboetiek. Bovenal is ze echter mama, net als Van Elsen. De collectie ligt vanaf augustus 2013 in de winkels en prijzen liggen rond de 80 euro. Meer info is te vinden op de website van June & Jack.

Ann Van Elsen ontwerpt eigen kindercollectie

Ann Van Elsen zit niet stil na de scheiding. Samen met vriendin Elke de Bie lanceert Ann een nieuwe kledingcollectie. Niet voor dames, wel voor kinderen. June & Jack is de naam van de gloednieuwe Belgische baby- en kindercollectie waarbij comfort op een stijlvolle manier centraal staat. Denk aan jumpsuits, joggingpakjes, gilets, blazers en T-shirts in stoffen zoals sweaterstof en velours met een luxueuze uitstraling.

Toen oprichtsters maar vooral vriendinnen en mama’s Elke de Bie en Ann Van Elsen het met elkaar hadden over het aanbod easy loungewear voor kinderen of beter het gebrek er aan werd meteen duidelijk dat ze allebei, al een tijdje en los van elkaar, met hetzelfde plan rondliepen : een comfy eigen baby- en kindercollectie op de markt brengen. Over de naam June & Jack moesten ze totaal niet nadenken. Hun eigen kids waren namelijk de inspiratie voor de collectie. En ook over de uitwerking van de collectie hadden ze een heel duidelijke visie.

“Uiteraard vind je trainingspakjes voor baby’s en kinderen maar vaak meestal zijn deze voorzien van opzichtige logo’s of tekeningen. Ofwel is het aanbod zeer beperkt qua kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat er naast ons nog tal van mama’s op zoek zijn naar sobere, stijlvolle, comfortabele en ook trendy kledij waarbij kwaliteit primeert. Onze kledij is uiteraard enorm geschikt als speeloutfit maar daarnaast willen we aantonen dat een hippe, mooie training voor je kind ook perfect kan dienen voor familiefeestjes en restaurantbezoekjes. ”

Het jonge merk kenmerkt zich naast het comfort en de kwaliteit ook door het rustige kleurenpalet van grijs, beige, taupe, blauw en rood tinten. Het logo is subtiel aangebracht maar valt op door een trendy neon kleur zoals fluo geel voor de jongens en fluo pumpkin voor de meisjes. De collectie ligt in augustus 2013 voor het eerst in de winkels.

Ann Van Elsen: “We zijn nog maar onlangs met de voorstelling van onze collectie aan de retailers gestart en de reacties zijn heel positief. We mikken vooral op de kinderboetieks met oog voor kwaliteit.”
Voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar brengt June & Jack vooral jumpsuits en trainingpakjes. De collectie is verkrijgbaar tem. 8 jaar voor zowel meisjes en jongens. Vanaf 2 jaar wordt de lijn uitgebreid met blazers, cardigans en T-shirts . De verkoopprijzen zitten rond de 80 euro.

Ann Van Elsen straalt op modeshow ondanks relatiecrisis

Ann Van Elsen (32) is haar glimlach ondanks haar huwelijksproblemen niet kwijtgeraakt. Dat bewees ze op een modeshow. De ex-Miss België, Playboy naaktmodel en presentatrice kan nog steeds door één deur met haar man. Dat bleek uit een bezoek van de Sint aan het kinderdagverblijf van dochter June.

Het leven gaat door, ook voor Ann Van Elsen. De ex-Miss België en P-magazine badpakkenspecial fotomodel was een van de vele bekende sexy bikini modellen die de regen en de koude trotseerden tijdens de jaarlijkse modeshow van kledingzaak Bobo in Tremelo. Ann poseerde met een brede glimlach voor de fotografen en zwaaide naar fans langs de catwalk. Ze liep de modeshow trouwens met Sandrine Van Handenhoven, de zus van haar man Gunter.

Zoals iedereen intussen weet, is het huwelijk van Ann en Gunter in zwaar weer beland. De twee zouden apart leven en plannen hebben om uit elkaar te gaan. Ann Van Elsen wou na de modeshow niet reageren omdat ze haar huwelijk als een privézaak beschouwt. Ze ontkent wel dat ze per sms aan een weekblad de woorden ‘Gunter heeft ons verlaten' heeft gebruikt en wil deze moeilijke periode in alle rust verwerken.

Dat Ann en haar man Gunter nog steeds door één deur kunnen, wordt steeds duidelijker. Drie weken geleden zat Ann in de tribune van het Constant Vanden Stock-stadion met haar 2-jarige dochter June tijdens de wedstrijd van Anderlecht tegen Club Brugge; haar man Gunter is teammanager bij Anderlecht. Het was de eerste keer dat Ann in het openbaar te zien was sinds het nieuws van haar relatiecrisis bekendraakte.

Vrijdag maakte Ann opnieuw duidelijk dat de verstandhouding met haar man Gunter nog goed is: het koppel verscheen samen in het kinderdagverblijf De kleine prins in Wetteren-Overbeke waar dochter June oog in oog stond met Sinterklaas. Op het verlanglijstje van June een vrij ongewoon cadeau voor een meisje: een grote auto van Cars.

Ann Van Elsen gaat scheiden
Huwelijk Ann Van Elsen definitief voorbij.

Het hing al even in de lucht en nu zou het ook effectief zover zijn: het huwelijk van gewezen Miss België Ann Van Elsen met Gunther Van Handenhoven is voorbij.

De twee trouwden vier jaar geleden en al enige tijd gaan de geruchten dat de twee niet meer zouden samenwonen. De krant Het Laatste Nieuws titelde maandag op de voorpagina "Huwelijk Ann Van Elsen definitief voorbij".

Hoewel Ann en Gunther zondag niet reageerden op de geruchten, is de krant er zeker van. Verschillende bronnen zouden volgende krant het gerucht bevestigd hebben. Ann zou samen met haar dochtertje June in Wetteren wonen. Gunther zou zijn intrek genomen hebben in een flat in het Brusselse.

Anderhalf jaar geleden beleefden Ann en Gunther hun eerste huwelijkscrisis omdat Gunther Ann bedrogen had. Hoewel ze beiden keihard aan hun huwelijk werkten, zijn ze er niet in geslaagd om dat te redden.

Ann Van Elsen haalt uit naar de ‘boekskes' in interview met zichzelf
‘Stop met dat geroddel over mijn liefdesleven'

Ann Van Elsen is het beu dat ze al wekenlang de covers van ‘de boekskes' haalt, Ann is hot. Daarom interviewt ze zichzelf op Facebook. ‘Exclusief en alleen hier: Ann Van Elsen interviewt zichzelf. En die niet nieuwe vriend is mijn kapper Jochen.'

Ann Van Elsen doet uit de doeken wat ze uit de doeken wil doen zodat het gissen kan stoppen.' Dat zegt Ann Van Elsen over zichzelf op haar Facebook-pagina. Het lange bericht dat ze er post, is duidelijk. Van Elsen wil niet meer elke week hot news zijn met haar scheiding van Günter Van Handenhoven. De blaadjes hadden een vette kluif aan Ann, die de ene keer feestend in het openbaar verscheen en de ander keer gesignaleerd werd met een nieuwe man: ene Filip, haar ‘nieuwe liefde'.

Ze stelt zichzelf op Facebook dan ook de vraag: ‘Ann, was uw feestgedrag op het nieuwjaarsfeest van een kapperszaak een boodschap voor Günter?' Antwoord: ‘Neen, de boodschappen die ik heb voor Günter, bespreek ik met hem. De enige boodschappen die ik heb, staan in mijn frigo van de Colruyt, den Aldi en af en toe ook Carrefour. De niet nieuwe vriend die me kust op de cover van Dag Allemaal , is mijn kapper Jochen, die al jaren gelukkig is met zijn vriend Ken.'

Ze verwijst daarmee naar de kersverse cover van Dag Allemaal , die suggereert dat Ann speciaal feest om Günter te tonen hoe ze zich amuseert zonder hem. De vette koppen luiden daar: ‘Zie mij Gunter'. Met onderschrift ‘Flodderend met iedereen behalve met haar nieuwe vriend'.

Die nieuwe vriend staat op zijn beurt op de cover van de nieuwe Story met ‘Nieuwe vriend Ann Van Elsen, vijftig procent blind na herseninfarct'.

Daarover zegt Van Elsen: ‘Ik kom heel goed overeen met Filip, wat het wel of niet wordt, zal de toekomst uitwijzen... Hij is een zeer warme, lieve man. Mijn gevoelens over alles zijn sowieso nog te verwarrend en een vraagteken voor mezelf... Daar wil ik liever eerst persoonlijk uit geraken.'

En over Günter, haar toekomstige ex-man, schrijft ze: ‘Geen geheimen, wel een goeie verstandhouding en zelfs vriendschap, want wij delen een pracht van een dochter en haar geluk staat voor ons beide op de eerste plaats. We zien elkaar dagelijks... Ik weet uit ervaring wat het is als ouders niet meer overeenkomen en dat willen we beiden vermijden... En ja, ik ben door een hel gegaan, maar ik kan enkel zijn keuze respecteren en proberen de draad van mijn leven weer op te pikken en er samen het beste te maken voor June.'

En de pers? Die krijgt ook een boodschap, niet uit de Aldi of Carrefour, maar uit haar hart: ‘Bedankt aan de journalisten die respect blijven tonen. En die anonieme bronnen van jullie zijn niet zo'n goeie vriendinnen als jullie schrijven. Maar bon, no hard feelings , en dus ook no money voor een exclusief verhaal.' Kortom: of de boekjes haar nu geld bieden of niet, ze zal het interview niet doen. Waarbij ze nog fijntjes opmerkt dat mensen die haar bericht fijn vinden altijd een bijdrage mogen storten op het Kinderkankerfonds.

En het venijn zit hem in de staart: ‘Nu kruip ik opnieuw in mijn isolement, naar ‘t schijnt is dit een normale reactie volgens een therapeute in Dag Allemaal .' En daarmee is de kous voor haar af: ‘Hartelijk dank en een fijn 2013, getekend Ann Van Elsen.'
 

1 opmerking:

  1. Jullie tonen steeds screenshots van video's maar hoe kunnen wij de video's zelf bekijken? Waarom posten jullie niet gewoon de video ook?

    BeantwoordenVerwijderen