vrijdag 13 maart 2009

Ann Van Elsen in 'Kom op tegen Kanker Show'


http://rapidshare.com/files/208698505/Ann_Van_Elsen_Omroepster.mp4

Morgen bereikt de tweejaarlijkse 'Kom op tegen Kanker'-campagne een voorlopig hoogtepunt met de grote 'Kom op tegen Kanker Show' op Eén. De VRT-netten besteden een hele dag extra aandacht aan de campagne. Ook Ann Van Elsen komt in actie.

's Avonds is er de grote 'Kom op tegen Kanker Show' op Eén met Evy Gruyaert, Marcel Vanthilt en heel wat andere mensen met het hart op de juiste plaats. Evy gidst de kijkers door de show vol reportages, getuigenissen en liveoptredens en krijgt daarvoor de hulp van Martine Tanghe, Kobe Ilsen, Phara de Aguirre, Lieven Van Gils, Ilse Van Hoecke, Cathérine Vandoorne, Anja Daems, Cathérine Van Eylen, Tom Coninx, Thomas Vanderveken, Katja Retsin, Peter Van de Veire en Ann Van Elsen.

Professor Yves Benoit vertelt de kijkers waarom er dringend geld nodig is voor meer klinisch onderzoek naar de behandeling van kinderkanker en Marcel Vanthilt houdt in het KBC-gebouw de teller van de inzamelingsactie nauwlettend in de gaten.

In de show worden reportages over kinderen met kanker afgewisseld met optredens van Natalia, Free Souffriau, Regi feat. Nicole en Hugo, Hadise en Novastar. Vijf Eén-gezichten brengen bovendien een speciale Spice Girls-act en het hele gebeuren wordt afgesloten met het campagnelied Ik wil jou niet kwijt, gezongen door BV's en hun kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten