maandag 16 maart 2009

Ann Van Elsen en Peter Van de Veire in 'Kom op tegen Kanker Show'


In 'De Ann & Dave Show' met Ann Van Elsen op MNM kunnen luisteraars nog tot 18.00 uur geld bieden voor een telefoongesprek met wielerlegende Eddy Merckx. De opbrengst gaat naar 'Kom op tegen Kanker'.

'De Rode Loper' brengt vanaf 18.10 uur verslag uit van de voorbereidingen van de Spice Girls van Eén. Sabine Hagedoren, Saartje Vandendriessche, Vanya Wellens, Yasmine en Geena Lisa werken immers aan een speciale act voor de 'Kom op tegen Kanker Show'. Om zo veel mogelijk kijkers over de streep te trekken om Kom op tegen Kanker te steunen, kruipen ze in de huid van de Spice Girls.

's Avonds is er de grote 'Kom op tegen Kanker Show' op Eén met Evy Gruyaert, Marcel Vanthilt en heel wat andere mensen met het hart op de juiste plaats. Evy gidst de kijkers door de show vol reportages, getuigenissen en liveoptredens en krijgt daarvoor de hulp van Martine Tanghe, Kobe Ilsen, Phara de Aguirre, Lieven Van Gils, Ilse Van Hoecke, Cathérine Vandoorne, Anja Daems, Cathérine Van Eylen, Tom Coninx, Thomas Vanderveken, Katja Retsin, Peter Van de Veire en Ann Van Elsen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten