woensdag 3 november 2010

De vakantieplannen van onze BV’s: Ann Van Elsen


De vakantieplannen van onze BV’s: Ann Van Elsen

In de zomermaanden duwen ook heel wat BV’s even op de pauzeknop na een druk werkjaar. Tijd om even te rusten, quality time door te brengen met het gezin, een reisje te maken, niets te doen…

Wij vroegen aan Sonja Kimpen, Peter Van Asbroeck, Jan en Katja Schepens-Retsin, De Planckaerts, Ann Van Elsen, en Hanne Troonbeeckx wat hun mooie zomerplannen zijn.

Met onze dochter June reizen is een feest

Ann Van Elsen: “We gingen al met het gezin naar Marbella in Spanje. Onze dochter June was erbij en eigenlijk viel dat 100% mee. Het ging heel makkelijk en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het was een feest! In de zomermaanden gaan we dus zeker nog een keertje weg met ons gezinnetje. Lekker de bikini aan en naar zee.

Ann Van Elsen: Maar er ligt voorlopig nog helemaal niets vast. Het zou best kunnen dat we een last minute boeken. Ik ben nog aan de slag bij MNM tot half juli en eind augustus begin ik dan opnieuw.

Gunter en ik( Ann Van Elsen) moeten onze agenda’s nog goed op elkaar afstemmen om te bekijken wanneer precies we er samen op uittrekken en waar de reis naartoe gaat. Maar we maken er zeker tijd en ruimte voor.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten