dinsdag 18 augustus 2009

Geen gebroken rib: Ann van Elsen is zwanger van eerste baby!

VT4- en MNM-presentatrice Ann Van Elsen (29) is zwanger. Ann Van Elsen en haar echtgenoot, profvoetballer Gunter Van Handenhoven (30), zijn ruim een jaar getrouwd. Het koppel gaf al meer dan eens te kennen klaar te zijn voor een kind.

'Ze zijn compleet in de wolken met deze zwangerschap', aldus een persbericht. Professioneel gezien zal Ann alle activiteiten verder zetten zoals gepland.Samen met Dave Peters presenteert ze vanaf september de ochtendshow bij MNM,presenteert ze een nieuw programma op VT4 en blijft ze verder omroepen.

De zwangerschap was de echte reden waarom sexy Ann Van Elsen de opnames van het VT4-programma ’Hole in The Wall’ schrapte, en niet ’een gebroken rib’ zoals achter de schermen als reden werd meegegeven, luidt het nog.

Ann Van Elsen, ex-miss België en presentatrice bij VT4 en MNM isdus zwanger van haar eerste kindje. Van Elsen is getrouwd met voetballer Gunther Van Handenhoven. Dat is de broer van zangeres Sandrine. In een persbericht van het koppel staat dat ze 'compleet in de wolken zijn met de zwangerschap'.

Geen gebroken rib maar wel een baby voor Ann Van Elsen!

Vorige week stond nog in de krant te lezen dat VT4 -en MNM -presentatrice Ann Van Elsen (29) in het ziekenhuis beland was met een gebroken rib en dat ze daardoor niet kon deelnemen aan de opnames van het actieve VT4-programma Hole in The Wall.

Ann had al een keer deelgenomen samen met Dave Peters en Peter Van de Veire. Die opname is zeer goed verlopen en iedereen had zich geweldig geamuseerd. Vorige week was een tweede opname gepland waarbij ze een team zou vormen met Tanja Dexters en Ellen Petri. Maar toen Ann hoorde dat een kandidaat zich ernstig bezeerd had bij zijn deelname wou ze liever afzien van een tweede deelname.
Want hoe vlot de eerste opname ook verliep, deelnemen was niet geheel zonder risico.
Op het ogenblik dat haar deelname gecancelled moest worden (afgeschrikt door blessure van een andere kandidaat) wou Ann de echte reden nog niet prijsgeven. Dus werd 'een gebroken rib' achter de schermen als reden meegegeven. Nooit met de bedoeling dat dit verder gecommuniceerd zou worden.

Geen slecht nieuws dus maar juist geweldig goed nieuws voor Ann Van Elsen en haar man Gunter Van Handenhoven (30). Ze zijn ruim een jaar getrouwd en het koppel gaf al meer dan eens te kennen klaar te zijn voor een kind. Ze zijn compleet in de wolken met deze zwangerschap.
Professioneel gezien zal Ann alle activiteiten verder zetten zoals gepland. Samen met Dave Peters presenteert ze vanaf september de ochtendshow bij MNM, presenteert ze een nieuw programma op VT4 en blijft verder omroepen.

De presentatrice zal haar activiteiten gewoon verder zetten. Zo presenteert ze vanaf september samen met Dave Peeters de ochtendshow op MNM. Ook op VT4 zal ze te zien zijn in een nieuw programma en als omroepster.

Ann Van Elsen moest vorige week een opname voor het nieuwe VT4-programma 'Hole in the wall' aan zich voorbij laten gaan. Ze maakte zogenaamd een val van de trap en brak daarbij een rib. Nu blijkt dat de zwangerschap de echte reden van haar afwezigheid was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten