vrijdag 19 juni 2009

Ann Van Elsen en Dave Peters in 'Villa Vanthilt' van Marcel Vanthilt


Op donderdag 18 juni blikken Ann Van Elsen en Dave Peters terug op drie weken 'De Ann en Dave Show on the road' en kijken ze vooruit naar de laatste uitzending op vrijdag. Dan presenteren ze een special in Belgium Pier in Blankenberge.

Villa Vanthilt! De zomertalkshow van 2009. Niet meer aan de kust! Maar den boer op!

Eerst staat de villa van Marcel vier weken op 't Sint-Pietersplein in Gent. En na de Tour op het Kolonel Dusartplein in Hasselt. Wat is anders? Het programma is volledig live. Actueler. En ook op zondag. Wegens de workload eist Marcel Vanthilt wél een persoonlijke masseuse én een zwembad. Jaja. En is Ben Crabbé ook van de partij? Wij kunnen ons niet voorstellen dat hij zijn koppeken niet laat zien in het villa-complex van meer dan tweehonderd vierkante meter met twee verdiepingen, terras en tuin. Naar het model van The Eames House, icoon van de moderne architectuur.

Ann Van Elsen en Dave Peeters van radiozender MNM blikken in Villa Vanthilt terug op drie weken De Ann en Dave Show on the Road. Drie keer werd vanuit het stamcafé van een bekende Vlaming gepresenteerd. Vooral de uitzending met veldrijder Niels Albert in café De Snelle Duif in Morkhoven, bij Herentals, was memorabel. Willy Janssens kan ervan meespreken. De man werkt in het weekend in het café en kwam in het ziekenhuis terecht na een wilde avond met Ann en Dave.

De Ann Van Elsen-Playboy, die sinds gisteren de krantenwinels siert, vliegt over de toonbank. In de Press Shop in Hasselt gingen er gistermiddag al 42 van de 45 exemplaren de deur uit.
“Normaal verkopen we er maar een tiental op een maand”, zegt uitbaatster Gerardine. Sanoma, die Playboy in België verdeelt, “overweegt om een aantal exemplaren bij te drukken”.

“De Playboy en andere pornoblaadjes verkopen niet meer. Mensen kijken tegenwoordig wel op internet als ze bloot willen zien” , zegt krantenuitbaatster Gerardine van de Press Shop in Hasselt. Met de nieuwe Playboy waarin Ann Van Elsen in evaskostuum voor de lens kronkelt is dat wel even anders.

Uit rondvraag bij krantenwinkels in Limburg blijkt dat de Ann Van Elsen-Playboy massaal over de toonbank vliegt. “We hebben al 42 van de 45 geleverde exemplaren verkocht”, klinkt het bij de Press Shop in Hasselt. “Er zijn zelfs klanten die hem al een maand geleden gereserveerd hebben.” Bij Actuapress in Tongeren gingen er al zo’n 20 van de 43 Playboys de deur uit. “Normaal verkopen we er maar een paar”, zegt uitbater Davy. “Mooie naakt foto’s trouwens. Ze zou hier gerust mogen komen poseren”, grinnikt hij nog.

Ook bij Relay in Sint-Truiden loopt de verkoop goed. “Op een halve dag tijd hebben we al tien van de twintig geleverde exemplaren verkocht.”

Opvallend: ook vrouwen blijken geïnteresseerd in de naakt poserende Miss België 2002. “Bijna de helft van de mensen die de Playboy hier gekocht hebben, waren vrouwen. Een cadeautje voor hun man zeker?”, zegt Gerardine nog.
Bijdrukken
Bij Sanoma, dat Playboy in Vlaanderen verspreid, zijn ze aangenaam verrast door de goede verkoop. “We hadden een nabestellingsvoorraad van 1.000 exemplaren maar die is ondertussen ook al de deur uit. Of we er nog gaan bijdrukken? Dat zijn we aan het overwegen”, zegt Herlinde Hendricks van Sanoma.

Voorlopig zijn er in Vlaanderen 70.000 exemplaren van de Ann Van Elsen-Playboy verspreid, dat zijn er 60.000 meer dan normaal. In maart verschijnt er een tweede Playboy met Ann Van Elsen naakt op de cover. Die versie zal niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland verdeeld worden.

De reportage in Playboy telt overigens tien naaktfoto’s en - voor de liefhebbers - een kort interviewtje, waarin Ann Van Elsen de Playboy- lezer nog even een boodschap meegeeft: “Ik hoop dat jullie gewoon kunnen genieten van de bloot foto’s, zonder er allemaal vreemde gedachten bij te hebben.”


1 opmerking:

  1. gewoon een lekker wijf

    groetjes john uit nederland

    BeantwoordenVerwijderen