maandag 30 augustus 2010

Ann Van Elsen badpakken fotoshoot voor badpakkenspecial P-Magazine


Model-mama's: Ex-Miss-Belgiës en Playboy naaktmodellen Tanja Dexters en Ann Van Elsen zijn sinds kort de trotse mama’s van respectievelijk Valentina en June.

Bij die nieuwe status horen ook iets rondere vormen en een grotere cupmaat borsten.

En daar zijn de dames méér dan trots op, zo bleek op een badpakken (en bikini) fotoshoot voor de badpakkenspecial voor het blad P-Magazine.

Nieuw op VT4: Mama's Mooiste met Ann Van Elsen en Tanja Dexters.

Mama's Mooiste is een warm verhaal uit het echte leven van vrouwen die mama worden, bekend of niet. VT4 volgde de zwangerschappen van 2 bekende Vlamingen, Ann Van Elsen en Tanja Dexters tot aan de bevalling.

Mama's Mooiste is een uniek document en vooral hartverwarmend.
Miljoenen vrouwen deden het hen al voor, maar voor Ann Van Elsen en Tanja Dexters was het de eerste keer dat ze een kindje verwachtten.

De geboorte van hun eerste spruit veranderde hun leven voorgoed, en VT4 mocht hen tijdens een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in hun leven volgen. Zo wordt Mama's Mooiste heel herkenbare, maar vooral hartverwarmende televisie.

Voor zowel Ann Van Elsen als Tanja Dexters is Mama's Mooiste een uniek document dat ze later aan hun kind willen laten zien. Bij de persconferentie kregen wij de eerste beelden te zien en kregen de hoofdrolspelers traantjes in de ogen.

Dave Peters neemt op radiozender MNM in stijl afscheid van zijn collega Ann Van Elsen, die zich zoals bekend helemaal aan VT4 gaat wijden. De presentator laat zich vanaf maandag in De Ann & Dave show een week lang omringen door allerlei bekende en minder bekende Annen, zoals actrice Anneke Van Hooff, Ann Peeters (Mijn restaurant) en zelfs Anthony Kumpen en Andes.

Op vrijdag nodigt hij luisteraars uit die Ann heten om zo de grootste Ann & Dave Show ooit te maken. Vanaf maandag 6 september staat hij er dan alleen voor, want niemand komt Ann vervangen. En dus heet Peters' programma vanaf dan De avondshow.

Het fenomeen van de bekende Vlamingen op televisie is niet nieuw. Maar het lijstje met ‘BV-programma's' is dit najaar wel uitzonderlijk lang. VTM heeft er een nieuwe dagelijkse show voor uitgevonden, en op VT4 zien we Ann Van Elsen en Tanja Dexters zelfs mama worden op het scherm.

2BE brengt een speciale editie van de survivalsoap Expeditie Robinson, met... jawel: bekende Vlamingen en Nederlanders. Eén portretteert bekende vaders op reis met hun kind. En Canvas reist met prominente landgenoten naar Brazilië.

Het is maar een greep uit het ruime aanbod. En toch zie je een evolutie. De BV's worden niet alleen opgevoerd in spelletjes. Steeds vaker worden ze ‘gebruikt' om authentieke verhalen te vertellen.

Die drang naar authenticiteit heeft trouwens ook het reality-opbod — waarin alles nog straffer en spectaculairder moet — een halt toegeroepen.

‘Reality is in zijn zuiverste vorm documentaire', stelt de Canvas-baas Jan Stevens. In de nieuwe reeks Brazilië voor beginners zijn alle franjes en tierlantijntjes, die eigen zijn aan realityformats, eruit gegooid. Wat overblijft, is het verhaal van een bekende landgenoot die de toestand van zijn eigen vakgebied gaat onderzoeken in het grootste Zuid-Amerikaanse land.

Dat kun je ook doortrekken naar andere programma's en andere zenders, zoals De school van Lukaku op Eén, waarin de stervoetballer Romelu Lukaku de kijkers meesleurt in een verhaal over jonge adolescenten die opgroeien in de probleemwijken van een grootstad.

En zelfs Ann Van Elsen en Tanja Dexters brengen in het VT4-programma Mama's mooiste toch vooral het verhaal van twee vrouwen die naar de geboorte van hun eerste kind toeleven.

Ann Van Elsen heeft dus een druk najaar voor de boeg. De jonge mama zal te volgen zijn in haar eigen docu-soap en is daarnaast ook het gezicht van enkele VT4-programma's.

vrijdag 6 augustus 2010

Ann Van Elsen van MNM terug naar VT4


Ann Van Elsen stopt met 'De Ann & Dave show' op radiozender MNM. De mediamadam zal vanaf dit najaar bij VT4 gaan werken. Daar zal ze het programma 'De inrichters' presenteren.

Ann Van Elsen vindt het naar eigen zeggen spijtig dat ze afscheid moet nemen van haar collega's bij MNM. "Maar ik heb enorm veel zin in nieuwe tv-projecten bij VT4", klinkt het.

Bij MNM gaan ze nu een nieuwe laatavondshow in elkaar steken. Rino Ver Eecke, nethoofd van de radiozender, zegt dat deze vanaf 30 augustus zal worden uitgezonden.

In de 'De inrichters' gaat Van Elsen koppels helpen die het niet eens worden over de inrichting van hun woning. Volgens VT4 zal de omroepster, die in maart beviel van een dochtertje, ook te zien zijn in het programma 'Mama's mooiste'.

Radio- en tv-presentatrice Ann Van Elsen gaat vanaf dit najaar voluit aan de slag bij VT4. Ze zal er meewerken aan enkele nieuwe tv-projecten, waaronder het nieuwe programma 'De inrichters'. Dat heeft tot gevolg dat Ann haar samenwerking met MNM voorlopig op een laag pitje zet. 'De Ann & Dave Show' keert zo dit najaar niet terug. MNM werkt aan een nieuw programma in de avondspits.

Ann Van Elsen is blij met de nieuwe televisiekansen, maar ook triest om haar afscheid van MNM: 'Change always hurts a little, en dat meen ik echt. Ik heb enorm veel zin in nieuwe televisieprojecten bij VT4 en kijk al erg uit naar ‘De inrichters’, maar ik ben op dit moment ook triest dat ik Dave en de andere MNM-collega’s moet achterlaten. ’t Is zo’n hardwerkende, toffe bende.'

Kristine Willems, netmanager VT4: 'We zijn heel blij dat we dit najaar zo intensief met Ann Van Elsen kunnen samenwerken. Zo zal ze niet alleen te zien zijn als presentatrice van onze nieuwe VT4-verbouwshow, maar ook in ‘Mama’s mooiste’ dat vanaf september op antenne gaat. Het is een geëngageerde vrouw die zich steeds met hart en ziel in haar projecten smijt. Ik ben blij dat we een sterke, talentvolle presentatrice als Ann dit najaar zoveel op het scherm mogen brengen.'

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM: 'We vinden het uiteraard jammer dat Ann Van Elsen ons tijdelijk verlaat om regelmatiger voor tv te werken, maar ik begrijp de keuze. Ik denk dat we terecht trots mogen zijn op de kansen die we Ann hebben gegeven en op het parcours dat ze tot nu toe zelf bij de VRT heeft afgelegd: in drie jaar tijd is ze uitgegroeid tot een bijzonder geliefde radiostem in Vlaanderen. Samen met Dave Peters heeft Ann van 'De Ann & Dave Show' op MNM in geen tijd een herkenbaar, sterk geapprecieerd programma gemaakt. We blijven uiteraard niet bij de pakken zitten en werken nu al aan een gloednieuwe show voor de avondspits. Die gaat vanaf maandag 30 augustus op uitzending. En uiteraard: veel succes, Ann!'.

Over ‘De inrichters’ op VT4
In ‘De inrichters’ helpt Ann Van Elsen dit najaar op VT4 koppels die het maar niet eens geraken over de inrichting van hun woning. Want de Vlaming was nog nooit zo bezig met eigen huis en tuin. Meestal willen we al het verbouwwerk ook nog allemaal zelf doen zodat onze dromen haalbaar blijven voor onze portemonnee. Maar wat doe je als je op een dag
besluit te gaan samenwonen met de liefde van je leven maar een totaal verschillende smaak
blijkt te hebben? Dat je uren kan discussiëren over de kleur van de muren, de plaats van de
televisie, de hoogte van de keukenkastjes en of er tegels of parket op de vloer horen.
Koppels, waarbij een plotse verbouwwoede toeslaat, maar die het niet eens geraken over de materialen, de inrichting, de stijl en de kleuren kunnen nu terecht bij 'De Inrichters'.